Victoria Goldstein

Under Construction. Houston Skate Park


The main entry to Lee and Joe Jamail skate park is celebrated with the new pavillion. Fully custom designed to fit the site and culture of the skate park, the light smooth mass provides shade and artificially ventilated current. The shading structures are designed to be built similar to surf boards with foam cores surrounded by a composite shell.
Landscape design includes both terraced and undulating landscape for 600 spectators.


Client: Lee and Joe Jamail Foundation
CM: Houston Parks Board
Project Size: 28000 sqft
Design: VG Studio
Project Lead: Victoria Goldstein
Project Images/drafting: Ane Gonzalez Lara / Munjer Hashim / Nicolas Herrera 
Environmental Consultant: Alfonso Hernandez
Graphic Design: Masumi Briozzo
Photographer: Lance Childers 
Digi FAB / Prototypes: Eric J Arnold / Navid Ghendami
Structural Engineering: Apex 
Civil Engineering: IDS
Lighting Design: Gandy2 Lighting

Completion expected: November 2016

Project Location
Refurbishment Scope and Park Atmosphere
Rendered Images
Entrance pavilion
Entrance pavilion
View towards the SW shading pavilion
Scale Model